برگزاری برنامه سلامت روان در پارک شهرآرا به مناسبت هفته سلامت روان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۵ |
برنامه هفته سلامت روان توسط مرکز تحقیقات بهداشت روان با همکاری گروه سالمندی و گروه سلامت روان جامعه نگر (CMHC) انستیتو روانپزشکی تهران و شهرداری منطقه ۲ در تاریخ ۹۷/۷/۲۴ در سرای محله شهرآرا برگزار شد. در این برنامه درباره سلامت روان و خدمات این حیطه اطلاع رسانی شد. همچنین برنامه شامل سخنرانی درباره نوجوانان و جوانان و فضای مجازی، تاب آوری و سبک زندگی و طب سالمندی توسط جناب آقای دکتر ناصربخت، سرکار خانم دکتر خادم الرضا، سرکار خانم دکتر قیومی، جناب آقای دکتر راشدی و جناب آقای دکتر فرخ نژاد بود. و در آخر نیز در قالب سه کارگروه بهداشت روان، روانپزشکی جامعه نگرو طب سالمندی به سؤالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر